Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00-17:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.06.2019
24.06.2019
POŠTOVNÉ ZDARMA!
Při nákupu nad 1.500,- Kč je doprava ZDARMA! číst celé
24.06.2019
DOPRAVA OD 70,- KČ
Nově máme v nabídce dopravců oblíbenou Uloženku a Zásilkovnu s cenou od 70,- Kč číst celé
Zobrazit všechny novinky
ODBĚR NOVINEK
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ZÁSILKOVNA.CZ
ZÁSILKOVNA.CZ
Nově je v naší nabídce dopravců zahrnuta také oblíbená Zásilkova. Vybírejte z více než 1885 výdejních míst napříč Českou republikou. Dodání zboží prob... číst celé
ULOŽENKA
24.06.2019 ULOŽENKA
ULOŽENKA
Nově je v naší nabídce dopravců zahrnuta oblíbená Uloženka. Vybírejte z více než 1300 výdejních míst napříč Českou republikou. Dodání zboží probíhá z ... číst celé
OSVĚŽUJÍCÍ GEL NA RUCE
OSVĚŽUJÍCÍ GEL NA RUCE
Značka Hygienium je zaměřená na antibakteriální a dezinfekční oblast a v současné době přinášíme na trh novinku v podobě osvěžujícího antibakteriálníh... číst celé
AKCE 3 za 2 Dr. Max
AKCE 3 za 2 Dr. Max
Nyní akce v lékárnách Dr.Max - nakupte 3 ks Hygieium antibakteriální a dezinfekční gel na ruce 300 ml a zaplaťte jen za 2 ks. číst celé
ODBĚR NOVINEK
© 2019 Lulepro.cz | Ideas for Business a.s.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.